Kā pielietot ziedi Evija pie bronhīta?

Kā pielietot ziedi Evija pie bronhīta?

Rudens - Ziemas - Pavasara sezonā visbiežākās ir elpošanas ceļu saslimšanas - parasti en-to vīrusu izraisītas. Parasti viss sākas ar iesnām, sāpošu kaklu, aizsmakušu balsi, nelielu temperatūru, klepu. Nevajag gaidīt, kad tos saķersim.
✅ Sākam ar profilaksi: katru rītu pirms došanās cilvēkos, iezied deguna ejas ar nelielu ziedes daudzumu. Tā gļotādas tiks pasargātas ar fizisku barjeru un vīrusiem būs grūtāk ienākt mūsos, kā arī atvieglos elpošanu, ja iesnas ir tikko kā sākušās.
✅ Ja ir klepus, vakarā bagātīgi sasmērē ādu sākot no kakla līdz pat ribu satikšanās vietai. Ja ir kārtīgs bronhīts, nāksies mazliet vairāk padarboties:
* sagatavo biezu flaneļa vai kokvilnas audumu, kas atbilst tava pus-krūšu kurvja izmēram, apm.20x20cm. Sasildi to, uzliekot uz radiatoriem vai paslēpjot azotē;
* tad ņem pus-ēdamkaroti ziedes, sasildi to uz liesmas (gāzes plīts, svece), lai ir patīkamā siltumā. Ziede kļūs šķidra - ar pirkstu galiem ātri to uzsmērē visam krūšu rajonam bagātīgi un nežēlojot;
* tad klāj sasildīto iepriekš auduma kompresi uz krūtīm. Tā būs tik patīkama sajūta! Uzvelc piegulošu T-kreklu, lai pa nakti šī komprese noturas vietā.
Šo procedūru atkārto ik vakaru < līdz uzvarai > kad klepus ir beidzies un jūti, ka nu gan ir gana.
✅ dzer siltas klepus un plaušu zāļu tējas. Pelašķis, timiāns, priežu pumpuri, ceļteka jeb ceļmallapas, Islandes ķērpis, mežrozīte, ingvera sakne.
✅ ja jātiek veselam super ātri - uzraksti man personīgi. Padalīšos, kādi augi kādā kombinācijā man palīdzēja neiedzīvoties hroniskā bronhītā, atbrīvoja no gadiem ilgā krekšķa.

Topi vesels!
Jūsu Evija Riņķe.
Apskatīt citus rakstus